Dé tandarts voor regio Rotterdam

Tandheelkundige Kliniek heeft ook voor patiënten uit de regio Rotterdam genoeg plaats om je tanden en kiezen te behandelen. Wij hebben voor jou de expertise in huis om goede tandzorg te bieden. In dit artikel lees je wat Tandheelkundige Kliniek Schiedam voor jou kan betekenen en hoe wij voor mensen uit Rotterdam te bereiken zijn.

Wat kan Tandheelkundige Kliniek Schiedam voor jou betekenen?

Tandheelkundige Kliniek Schiedam heeft een breed team aan specialisten voor al je tandvraagstukken. Het team bestaat uit zes tandartsen, een chirurg, een mondhygiënist, twee tandtechniekers en een aantal preventie-assistenten. Wij bieden alles onder 1 dak. Van compleet gebitsherstel tot bleken.

Angst voor de tandarts?

Veel Nederlanders hebben angst voor de tandarts. Uit onderzoek blijkt dat 15 procent van de Nederlanders angst heeft en 6 procent zelfs extreme angst. Hierdoor gaat men vaak een tandartsbezoek uitstellen en krijgen zij problemen met de tanden en kiezen. Tandheelkundige Kliniek Schiedam is gespecialiseerd in het omgaan met angst. Hoe doen wij dit? Wij nemen de tijd voor je. We leggen alles in stapjes uit en moeilijke behandelingen delen wij op in makkelijker deelbehandelingen. Daarbij verdoven wij echt heel goed. Bij ons heb JIJ de regie in handen.

Voor kinderen hebben wij een speciale behandelmethode. Al spelenderwijs stellen wij ze vanaf 2,5-3 jaar oud op hun gemak met speelse wensessies, waardoor je kind zonder angst op de stoel zit. Wij raden aan om je kind al vroeg in zijn leven naar de tandarts mee te nemen. Op deze manier raakt je kind al aan de tandarts gewend en gaat het voor je kind een routine vormen.

Heb je een klik met een tandarts? Of zou je simpelweg door een bepaalde chirurg vaker willen worden geholpen? Dan kan je uiteraard je eigen behandelaar kiezen. Je wordt dan vast gekoppeld.

    Tandzorg van topkwaliteit

Alles draait om de gezondheid van jouw gebit. Daarom leveren we tandzorg van de hoogste kwaliteit. De beste artsen, de nieuwste technieken, de modernste apparatuur, gewoon in onze vertrouwde praktijk.

 

Wat zijn de tandartskosten bij Tandheelkundige Kliniek Schiedam?

Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de behandelingen die wij uitvoeren. Wij overleggen altijd van tevoren wat wij uitvoeren en hoeveel de kosten hiervoor ongeveer gaan bedragen. Ook de eigen bijdrage wordt van te voren met je besproken. Zo sta je bij ons nooit voor vervelende verassingen als het gaat om de rekening.

Worden je tandartskosten standaard vergoed?

De tarieven worden door de overheid bepaald. Hierdoor heeft iedere tandarts dezelfde tarief! Wel kunnen tandartsen een behandeling op verschillende manieren uitvoeren. Wil je een indicatie van de kosten weten? Dan kan je bij ons een begroting krijgen van de tandartskosten.

Hoe is Tandheelkundige Kliniek Schiedam te bereiken?

Heb je Google Maps of Waze bij de hand? Tik dan ‘tk schiedam’ in en je krijgt al snel een routebeschrijving!

Heb je geen routebeschrijving? Wij zijn te bereiken bij ’s-Gravelandseweg 612 in Schiedam. Sla bij de Burgemeester van Haarenlaan af naar de ’s-Gravelandseweg. Tandheelkundige Kliniek Schiedam vind je tegenover het kantoor van DSW Zorgverzekeraar. Ga je via de snelweg? Op de A20 sla je bij afrit 11 Schiedam. Vervolgens neem je dus de ’s-Gravelandseweg in de richting van het centrum.

Vanaf Rotterdam

Vanaf Rotterdam Centraal pak je de Intercity richting Lelystad-Centrum of de sprinter richting Den Haag-Centraal, die stopt bij Schiedam-Centrum. Vanaf Schiedam-Centrum is het negen minuten lopen. Je volgt de Delflandseweg om je weg te vervolgen richting ’S-Gravelandseweg.

Als alternatief kan je ook de bus nemen. Vanaf Rotterdam Centraal pak je bus 38 richting Schiedam. Stap vervolgens uit bij halte Schiedam-Centrum, waarna je nog vier minuten hoeft te lopen. Loop via de Brandersbrug, via de Burgemeester van Haarenlaan naar de ’s-Gravelandseweg.

Openbaar vervoer vanaf Rotterdam

Ga je met openbaar vervoer? De bus en tram die je kies is uiteraard afhankelijk van je locatie. Vanuit de Dillenburgsingel neem je bus 56 richting Parijslaan, om vervolgens tram 24 De Esch te nemen. Na 8 haltes te hebben genomen stap je uit bij de ’s-Gravelandseweg. Vanaf hier is het nog twee minuten lopen naar Tandheelkundige Kliniek Schiedam.

Geen tandzorgen door Tandheelkundige Kliniek Schiedam

Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Schrijf je vragen en wensen op, zodat je goed en volledig voorgelicht wordt op je eerste intake. Wij horen en zien je zorgvraag dus graag tegemoet! Wij zijn ten alle tijden bereid om naar je wensen en voorkeuren te luisteren. Wij zullen de tijd voor je nemen. Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Schroom dan niet om je vraag per e-mail of via de telefoon te stellen. Kijk hier voor onze contactpagina.

Direct inschrijven

Wij nemen sinds kort weer patiënten aan! Wil je je bij ons inschrijven, vul dan het online inschrijfformulier in. Je inschrijving is in 2 stappen geregeld. Liever telefonisch inschrijven? Bel gerust even met de praktijk!

Waarom Tandheelkundige Kliniek Schiedam?

  • Alle tandheelkundige experts onder één dak
  • We nemen de tijd voor je
  • Pijnvrije behandelingen
  • Zonder angst naar de tandarts