Tandarts Rotterdam voor de beste tandheelkundige zorg

Ben je op zoek naar een betrouwbare tandarts in Rotterdam? Bij tandarts Rotterdam bieden we uitgebreide tandheelkundige zorg, variërend van algemene controle, mondhygiëne tot chirurgische en esthetische ingrepen. Als de nummer één tandarts in de regio zijn we er trots op om de hoogwaardige tandheelkundige zorg aan te bieden aan onze patiënten.

Algemene tandarts Rotterdam voor een sterk en gezond gebit

Een gezond gebit is de basis voor een stralende glimlach en een goede algehele gezondheid. Bij tandarts Rotterdam weten we als geen ander wat het belang van algemene tandheelkunde is als het gaat om het behoud en herstel van tanden en kiezen.

Ons team van ervaren tandartsen in Rotterdam staat klaar om je te helpen met preventieve zorg, tandvullingen, wortelkanaalbehandelingen en andere diensten op het gebied van algemene tandheelkunde. We zorgen ervoor dat je tanden en kiezen gezond blijven, zodat je kunt genieten van een gezond gebit.

    Tandzorg van topkwaliteit

Alles draait om de gezondheid van jouw gebit. Daarom leveren we tandzorg van de hoogste kwaliteit. De beste artsen, de nieuwste technieken, de modernste apparatuur, gewoon in onze vertrouwde praktijk.

Angstvrije tandheelkunde bij tandarts Rotterdam

Angst voor de tandarts is een veelvoorkomend probleem dat veel mensen ervan weerhoudt om regelmatig naar de tandarts te gaan. Bij tandarts Rotterdam willen we je helpen om deze angst te overwinnen en je op je gemak te stellen tijdens je tandartsbezoek.

Onze deskundige tandartsen hebben ruime ervaring in het behandelen van patiënten met tandartsangst en nemen de tijd om je gerust te stellen en uit te leggen wat er tijdens de behandeling zal gebeuren. We gebruiken ook moderne technieken zoals lachgas om je te helpen ontspannen tijdens je bezoek. Bij onze praktijk zorgen we ervoor dat elke patiënt de zorg en aandacht krijgt die hij of zij verdient, ongeacht eventuele angst.

Een vriendelijke benadering van mondzorg voor kinderen

Onze kindertandartsen zijn speciaal opgeleid om een vriendelijke en comfortabele omgeving te bieden waarin kinderen zich op hun gemak voelen. We nemen de tijd om kinderen rustig uit te leggen wat er tijdens een controle of behandeling zal gebeuren en stellen hen op hun gemak door middel van spelletjes en beloningen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen een positieve ervaring hebben bij de tandarts en leren hoe ze hun mond gezond kunnen houden.

Mondhygiëne is de sleutel tot een gezonde lach

Goede mondhygiëne is essentieel voor het behoud van een gezond gebit en tandvlees. Bij tandarts Rotterdam of bij tandarts Rotterdam West bieden we uitgebreide mondhygiëne diensten voor patiënten van alle leeftijden. Onze ervaren mondhygiënisten zorgen ervoor dat je gebit grondig wordt gereinigd en geven advies over hoe je jouw mondgezondheid kunt verbeteren.

We laten je zien hoe je op de juiste manier moet poetsen, flossen en spoelen om tandplak en tandsteen te verwijderen. Door regelmatig een bezoek te brengen aan onze mondhygiënisten kun je tandvlees aandoeningen en andere mondproblemen voorkomen.

Kan ik bij Tandarts Rotterdam terecht voor spoedgevallen?

Ja, bij Tandarts Rotterdam weten we dat tandheelkundige noodgevallen zich op elk moment kunnen voordoen. We hebben een speciale spoeddienst die 24/7 beschikbaar is om je te helpen bij pijn, ontstekingen, gebroken tanden en andere spoedeisende problemen. Neem in geval van spoed zo snel mogelijk contact met ons op en we zullen ons best doen om je dezelfde dag nog te helpen.

Direct inschrijven

Wij nemen sinds kort weer patiënten aan! Wil je je bij ons inschrijven, vul dan het online inschrijfformulier in. Je inschrijving is in 2 stappen geregeld. Liever telefonisch inschrijven? Bel gerust even met de praktijk!

Waarom Tandheelkundige Kliniek Schiedam?

  • Alle tandheelkundige experts onder één dak
  • We nemen de tijd voor je
  • Pijnvrije behandelingen
  • Zonder angst naar de tandarts