Gebitsprotheses op implantaten

Conventionele protheses (kronen, bruggen of kunstgebitten) zijn niet altijd even comfortabel. Ze raken snel los, zorgen voor pijn bij het eten of geven irritatie aan het tandvlees.

Met gebitsprotheses die vastzitten aan een implantaat zijn deze problemen verleden tijd. Het resultaat voelt heel natuurlijk, want de prothese kan niet losraken en is gemakkelijker schoon te maken. Eigenlijk voel en zie je geen verschil met je eigen tanden en kiezen.

Op een implantaat kun je verschillende protheses plaatsen, zoals:
– Een kroon (kunsttand of – kies);
– Een brug (een aantal kunsttanden of – kiezen naast elkaar);
– Een klikgebit.

De prothese kan verankerd worden aan het implantaat, zodat het permanent vastzit. Je kunt er ook voor kiezen om een uitneembare prothese op een implantaat te laten plaatsen. Je kunt de kroon, brug of kunstgebit dan uitnemen door bijvoorbeeld op een knopje te drukken.

    Tandzorg van topkwaliteit

Alles draait om de gezondheid van jouw gebit. Daarom leveren we tandzorg van de hoogste kwaliteit. De beste artsen, de nieuwste technieken, de modernste apparatuur, gewoon in onze vertrouwde praktijk.

Direct inschrijven

Wij nemen sinds kort weer patiënten aan! Wil je je bij ons inschrijven, vul dan het online inschrijfformulier in. Je inschrijving is in 2 stappen geregeld. Liever telefonisch inschrijven? Bel gerust even met de praktijk!

Waarom Tandheelkundige Kliniek Schiedam?

  • Alle tandheelkundige experts onder één dak
  • Wij nemen de tijd voor je
  • Pijnvrije behandelingen
  • Zonder angst naar de tandarts