Over Ons

Bij Tandheelkundige kliniek Schiedam ligt de focus niet op ons, maar op jou

Jouw tanden zijn niet alleen bepalend voor je uiterlijk, je hebt ze ook nodig om goed te kunnen eten en praten. Wij zorgen ervoor dat je gebit sterk, gezond en mooi wordt én blijft, zodat je er een leven lang plezier van hebt.

Onze expertise

Of je nu komt om tanden te bleken of om een implantaat te laten plaatsen, je wil natuurlijk de allerbeste zorg. Bij Tandheelkundige Kliniek Schiedam krijg je die. Ons team bestaat uit ervaren tandartsen en specialisten die precies weten welke behandeling het beste past bij jouw gebit. Het grote voordeel: je hoeft niet naar een andere praktijk voor een specialistische behandeling, en bovendien zijn de lijnen kort. Je tandarts, mondhygiënist, tandarts voor orthodontie of andere gebitsexpert kennen elkaar en kunnen zo nodig direct overleggen. Optimale mondzorg dus, die helemaal draait om jouw persoonlijke behoeften.

Onze pijnvrije behandelingen

Tandartsangst komt vaak voort uit angst voor pijn. Helemaal niet nodig, want bij de tandartsenpraktijk van Schiedam kunnen we pijn op verschillende manieren voorkomen. Dankzij onze pijnvrije behandeling (wij kunnen erg goed verdoven) lig je ontspannen op de stoel en zie je veel minder op tegen een volgend bezoek. Ook kinderen die bang zijn voor de tandarts kunnen wij helpen om over hun angst heen te komen!

Onze heldere aanpak

Heb jij ook zo’n hekel aan vervelende verrassingen? Wij wel. Daarom vinden we het belangrijk om alles zo duidelijk mogelijk te maken. Dat betekent dat we een behandel- en kostenplan opstellen voordat we aan de slag gaan. Uiteraard doen we dat in overleg met jou. Op basis van jouw wensen en onze expertise bepalen we samen de route naar een mooi en gezond gebit.

Foto bij de tandarts bekijken
Tandheelkundige kliniek Schiedam

Onze locatie

Je vindt onze moderne tandartsenpraktijk in Schiedam aan de ’s-Gravelandseweg 612, tegenover zorgverzekeraar DSW, vlakbij de kruising met de Burgemeester van Haarenlaan. De praktijk is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn bovendien (betaalde) parkeerplekken voor de deur. Dankzij onze ruime openingstijden (we zijn 6 dagen per week open) kun je ook ’s ochtends vroeg of op zaterdag een afspraak maken. Mensen met pijnklachten hoeven bij ons dan ook nooit lang te wachten.

Tandheelkundige Kliniek Schiedam
‘s-Gravelandseweg 612,
3119 NA Schiedam

Plan je route

Direct inschrijven

Wij nemen sinds kort weer patiënten aan! Wil je je bij ons inschrijven, vul dan het online inschrijfformulier in. Je inschrijving is in 2 stappen geregeld. Liever telefonisch inschrijven? Bel gerust even met de praktijk!

Waarom Tandheelkundige Kliniek Schiedam?

  • Alle tandheelkundige experts onder één dak
  • We nemen de tijd voor je
  • Pijnvrije behandelingen
  • Zonder angst naar de tandarts