Tandarts Vlaardingen

De eerste indruk die je maakt is blijvend. Of dat je nou gaat solliciteren, iemand bent tegengekomen of je simpelweg met iemand gaat kennismaken; de eerste paar seconden bepalen hoe jij wordt beoordeeld. Een mooi gebit speelt een belangrijke rol bij de eerste indruk die je achterlaat. Uit onderzoek blijk dat men in het algemeen meer waarde hecht aan mooie rechte witte tanden dan aan een mooi kapsel. Tandheelkundige Kliniek Schiedam geeft jou de totale mondzorg die je nodig hebt.

Wat kan Tandheelkundige Kliniek Schiedam voor jou betekenen?

Bij Tandheelkundige Kliniek Schiedam kan je terecht voor al je tandzorg. Het team bestaat uit diverse tandartsen en specialisten. Van het bleken van de tanden, chirurgie, facings, orthodontie, wortelkanaalbehandelingen, klikgebitten, implantaten en compleet gebitsherstel; op één adres staat een team van specialisten klaar om compleet gespecialiseerde mondzorg aan te bieden.

Het personeel van Tandheelkundige Kliniek is ervaren in patiënten met angst voor de tandarts. Heb je zelf ook angst voor de tandarts? Dan ben je zeker niet de enige! Uit onderzoek blijkt dat 15 procent van de patiënten bang is voor de tandarts en dat 6 procent extreme angst heeft. Het team van Tandheelkundige Kliniek Schiedam stelt je op je gemakt en legt duidelijk en stap-voor-stap aan je uit wat wij per sessie zullen doen. Dit geldt ook voor de kleinere kinderen! Al spelenderwijs en vanaf 2,5- 3 jaar stellen wij ze op hun gemak met speelse wensessies. Zo wordt de behandeling een stuk leuker!

    Tandzorg van topkwaliteit

Alles draait om de gezondheid van jouw gebit. Daarom leveren we tandzorg van de hoogste kwaliteit. De beste artsen, de nieuwste technieken, de modernste apparatuur, gewoon in onze vertrouwde praktijk.

Hoe gaat een tandartscontrole bij Tandheelkundige Kliniek Schiedam in zijn werking?

Voordat wij de tanden en kiezen controleren vragen wij altijd naar je gezondheid. In het bijzonder vragen wij ook of je problemen of pijn ervaart met je tanden. Vervolgens vertellen wij wat wij gaan doen en vermelden wij wat voor kosten hieraan verbonden zijn. Afhankelijk van de uitkomst van de controle gaan wij over tot een volgende behandeling of plannen wij een vervolgafspraak in. De uitkomsten van de behandeling noteren wij in een medisch dossier. Hiervoor houden wij rekening met de regels dei de Autoriteit Persoonsgegevens over de bescherming van de persoonsgegevens heeft opgesteld.

Ook voor mensen met een volledig kunstgebit geldt het advies om zeker 1 maal per jaar naar de tandarts te gaan. Dat voelt tegenstrijdig, maar als je je realiseert dat de mond niet alleen uit tanden en kiezen bestaat, maar ook bijvoorbeeld uit de tand, wangslijmvliezen en mondbodem begrijp je waarschijnlijk dat het goed is als de tandarts daar regelmatig op controleert.

Wordt een tandartsbezoek standaard vergoed vanuit je basisverzekering?

Nee, vanaf 18 jaar zit tandheelkunde niet in je basispakket. Alleen bij ernstige behandelingen, bijvoorbeeld een ernstige ontwikkelingsstoornis of een aandoening waarbij tandzorg noodzakelijk is. Kinderen jonger dan 18 jaar vallen wel onder de basisverzekering. Uiteraard kan je wel kiezen voor een aanvullende verzekering. De tandartsverzekering is de meest gekozen aanvullende verzekering van Nederland.

In welke gevallen is het verstandig om te kiezen voor een aanvullende verzekering?

Dit is afhankelijk van de staat van je gebit. Als je een goed gebit hebt, je twee keer per dag je tanden poetst en er vaak geen bijzonderheden uit de controles voortvloeien kan je beter niet kiezen voor een aanvullende tandartsverzekering.

Bedenk dus van te voren goed om een aanvullende tandartsverzekering wel loont. Bereken daarom de jaarlijkse tandartskosten van de afgelopen drie jaar en bedenk of het dit jaar meer of minder gaat worden. De kosten voor de tandarts zijn wettelijk bepaald, waardoor je op internet een goed overzicht kan krijgen over de jaarlijkse kosten.

Hoe is Tandheelkundige Kliniek te bereiken vanuit Vlaardingen?

De makkelijkste manier is op bijvoorbeeld Google Maps en Waze te navigeren en hierop ‘tk schiedam’ in te toetsen. Heb je geen mobiel of computer bij de hand? Hieronder lees je de routebeschrijving:

Met de auto

Vanuit Vlaardingen ben je in ongeveer 10 minuten bij ons. Neem de A20 richting Rotterdam en Schiedam. Neem vervolgens afslag 11 richting Schiedam. Rij richting het centrum van Schiedam. Tandheelkundige Kliniek Schiedam vind je tegenover DSW Zorgverzekeraar aan de ’s-Gravelandseweg 612 (vlakbij de Coop).

Met openbaar vervoer

Ga je met openbaar vervoer? De bus en tram die je kies is uiteraard afhankelijk van je locatie. Vanuit de Dillenburgsingel neem je bus 56 richting Parijslaan, om vervolgens tram 24 De Esch te nemen. Na 8 haltes te hebben genomen stap je uit bij de ’s-Gravelandseweg. Vanaf hier is het nog twee minuten lopen naar Tandheelkundige Kliniek Schiedam.

Met de fiets

Tandheelkundige Kliniek is vanaf Vlaardingen ook te doen met de fiets. Je rijdt hier in ongeveer twintig minuten naartoe. Fiets richting de Meester L.A. Kesperweg, naar de Schiedamsedijk, om vervolgens bij de Shell naar de Burgemeester van Haarenlaan te gaan. Deze straat fiets je helemaal uit, tot je bij de Jan van Zutphenstraat bent. Je slaat twee keer linksaf, naar de Burgemeester Honnerlage Gretelaan en de ’s-Gravelandseweg en je bent bij je bestemming.

De gespecialiseerde tandarts voor regio Vlaardingen

Kortom, Tandheelkundige Kliniek, op 10 minuten van Vlaardingen vandaan, heeft een groot team van tandartsen en specialisten, zodat wij altijd complete hoogwaardige tandzorg kunnen bieden.

Direct inschrijven

Wij nemen sinds kort weer patiënten aan! Wil je je bij ons inschrijven, vul dan het online inschrijfformulier in. Je inschrijving is in 2 stappen geregeld. Liever telefonisch inschrijven? Bel gerust even met de praktijk!

Waarom Tandheelkundige Kliniek Schiedam?

  • Alle tandheelkundige experts onder één dak
  • We nemen de tijd voor je
  • Pijnvrije behandelingen
  • Zonder angst naar de tandarts